Doliu în Biserica din Suceava. A murit preotul Ionel Vrăjitoru, căutat pentru că „prevestea viitorul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: stirisuceava.net
FOTO: stirisuceava.net

Preotul Ionel Vrăjitoru a devenit cunoscut în întreaga ţară, încă dinainte de 1990, pentru că o mulţime de credincioşi au vorbit despre capacitatea sa de a citi viitorul în cărţile sfinte.

Preotul Ionel Vrăjitoru, de la Parohia „Sfinţii Trei Ierarhi” Liteni, a murit marţi dimineaţă, 27 aprilie, la vârsta de 77 de ani. 

Părintele a încetat din viaţă în Săptămâna Mare, în urma unui stop cardiorespirator. 

Născut la 1 aprilie 1944, preotul Ionel Vrăjitoru era pensionar şi slujea alături de fiul său, preotul paroh Claudiu Vrăjitoru. 

Un mesaj de condoleanţe a fost transmis şi de primarul oraşului Liteni, Tomiţă Onisii.

„A fost un om echilibrat, diplomat, un bun psiholog, ştia cum să vorbească cu fiecare om care-i cerea ajutorul. A contribuit mult la ridicarea bisericii din satul Vercicani, dar a fost un bun duhovnic şi un bun organizator al bisericii unde a slujit toată viaţa. 

Îl căutau oameni din toată ţara, ceea ce mă face să cred că nu degeaba. Este o pierdere foarte mare pentru noi. Ne-a fost un sprijin mereu şi ne va lipsi foarte mult. Era activ. Un om al acţiunii. În ultimele zile am înţeles că s-a simţit puţin mai slăbit. Asta a fost voia lui Dumnezeu. Îi vom păstra veşnic amintirea şi îl vom pomeni mereu în rugăciuni. Condoleanţe şi familiei, soţiei şi celor doi copii”, a fost mesajul primarului Tomiţă Onisii. 

Trupul neînsufleţit a fost depus la biserica „Sfinţii Trei Ierarhi” din oraşul Liteni.

La sfaturile şi harul preotului Ionel Vrăjitoru, cunoscut în toată ţara pentru capacitatea de a ”citi” viitorul, au apelat foarte mulţi oameni. Harul, care nu este recunoscut însă şi de oficialii Bisericii Ortodoxe Române, a atras de-a lungul timpului mulţimi de credincioşi la uşa bisericii din Liteni, judeţul Suceava.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Membrii unei familii s-au luat la bătaie în trafic. Motivul: o ceartă pe Facebook a copiilor. „Ba al tău a înjurat“

Bătaie cu pumni şi picioare într-o benzinărie de lângă Craiova. „Bă, îţi iau glanda” VIDEO

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite