Premiile excelenţei în afaceri, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Braşov va organiza, pe 29 aprilie, la Sergiana Center, cea de-a şasea ediţie a Premiilor Excelenţei în Afaceri, pentru care au fost selectate aproximativ 700 de firme din judeţul Braşov care au obţinut rezultate deosebite în cursul anului 2010.

Evenimentul promovează elita mediului de afaceri braşovean, care contribuie substanţial la dezvoltarea economică a judeţului Braşov. Principala categorie pe baza căreia se vor acorda premiile va fi „excelenţa în afaceri" şi vor fi premiate 15 firme din diferite domenii de activitate.

De asemenea, vor fi premii pentru proiecte de succes, implementate de fonduri europene, premii pentru eficienţa în managementului mediului şi pentru creativitate.

Condiţiile ca o societate să fie inclusă în acest top este ca aceasta să fi fost prezentă în ultimii 17 ani cel puţin de două ori în Topul Firmelor şi să fi avut cel puţin o prezenţă în ultimii trei ani.

Societăţile comerciale vor fi selectate în funcţie de informaţiile primite de la Registrul Comerţului şi ANAF. „Aceste premii vor fi un prilej bun pentru actualizarea propriei noastre baze de date, care vor fi cuprinse într-un CD, constituind şi un instrument de lucru pentru oamenii de afaceri braşoveni", a declarat, Adrian Rogoz, directorul Direcţiei Relaţii din cadrul CCI Braşov.

Dintre firmele braşovene, cinci au fost prezente la toate ediţiile Topului Firmelor, timp de 17 ani. Acestea sunt Aro Palace, Bad Rulmenţi, Carpatex, Starcom şi Tino.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat?

Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro! Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite