Poliţiştii fac spectacol în Piaţa Sfatului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ziua politiei brasov

Cu ocazia Zilei Poliţiei Române, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Braşov invită cetăţenii să participe la manifestările organizate cu acest prilej în Piaţa Sfatului din municipiul Braşov.

În perioada 24-27 martie 2015, între orele  10.00-15.00, la Muzeul Judeţean de Istorie din Piaţa Sfatului va avea loc expoziţia Pagini din istoria Poliţiei, organizată de I.P.J.Braşov, în colaborare cu Muzeul Judeţean de Istorie Braşov şi Muzeul de Istorie al Poliţiei Române din Târgovişte.

Publicul are intrare gratuită şi va putea vizona sute de exponate (uniforme, arme, documente, fotografii, insigne, aparatură criminalistică), iar vernisajul acestei expoziţii va avea loc în data de 25.03.2015, ora 11.30.

Activitatea unităţii noastre va fi prezentată în data de 25.03.2015, între orele 10.00-15.00, de structurile de prevenire, poliţie rutieră, criminalistic, pirotehnic şi acţiuni speciale. De asemenea, mâine va avea loc în Piaţa Sfatului o demonstraţie cu câini din dotarea I.P.J.Braşov, iar Serviciul de Acţiuni Speciale va prezenta la ora 12.00  un exerciţiu  cu modul de intervenţie într-o misiune specifică.

Cu ocazia Zilei Poliţiei Române, în acest an au fost avansaţi la termen 96 ofiţeri şi 11 agenţi din unitatea noastră, iar 7 ofiţeri şi 5 agenţi au fost avansaţi înainte de termen.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite