Peste 1.000 de oameni au ieşit în stradă şi au strigat: Zăbrele pentru lichele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşovenii au ieşit din nou în stradă. FOTOBraşovul Civic.
Braşovenii au ieşit din nou în stradă. FOTOBraşovul Civic.

Braşovenii au ieşit din nou în stradă pentru a protesta împotriva legilor justiţiei. Peste 1000 de oameni au pornit în marş pe străzile din centrul oraşului.

UPDATE 22.00. Protestul de la Braşov s-a încheiat fără incidente. 

UPDATE 19.40. Numărul protestatarilor a trecut de 1000. Oamenii au plecat din faţa Prefecturii şi au pornit în marş pe străzile din centrul oraşului. 

Protestatarii s-au adunat din nou la Prefectura Braşov şi manifestă paşnic. Au venit cu steaguri şi cu mesaje pentru a protesta împotriva legilor justiţiei. Oamenii strigă.   "PSD, ciuma roşie", „Hoţii“,  "Ruşine să vă fie", "Justiţie, nu corupţie", "De sărbători fără infractori", "Nu se mai poate, vrem anticipate", "Jos, jos, jos, Guvernul mincinos!" 

Evenimentul a fost anunţat pe Facebook cu mesajul „Atenţie cade Dragnea“, care care a fost ataşată o fotografie ironic.  „Este probabil cea mai importantă duminică de proteste de când cu legile justiţiei. E important să fim mulţi, disperarea celor din PSD-ALDE este evidentă, de unde şi graba cu care se mişcă. Fiecare suflet e important în stradă, fiecare voce contează, fiecare om care iese să protesteze arată public că e împotriva unui stat corupt, în care procurorii îşi primesc ordine de la unul ca Şerban Nicolae să se oprească din investigaţii. Un stat cu instituţii puternice şi independente este un stat care ne poate proteja pe toţi înpotriva celor care devin influenţi şi cu putere prin metode ilegale. E important să protejăm acest stat de drept în care fiecare suntem egali în faţa legii, pentru noi şi pentru copiii noştri. Copiii care trebuie să crească într-o societate cu valori corecte, cum ar fi demnitatea, dreptatea, justiţia, bunul simţ“, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului. 

Protest Braşov
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite