Percheziţii la contrabandiştii de ţigări. Trei persoane au fost reţinute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au confiscat ţigările de contrabandă. FOTOArhivă.
Poliţiştii au confiscat ţigările de contrabandă. FOTOArhivă.

Peste 150.000 de ţigarete de contrabandă, aproape 20 de kilograme de tutun şi o armă neletală deţinută ilegal au fost ridicate de poliţişti în urma a 24 de percheziţii efectuate pe raza judeţelor Covasna, Braşov şi Bacău.

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii economice din cadrul I.P.J. Covasna, în cooperare cu cei din Braşov şi Bacău, au efectuat 24 de percheziţii la domiciliile sau reşedinţele unor persoane fizice, precum şi la sediile unor persoane societăţi comerciale de pe raza judeţelor Covasna, Braşov şi Bacău.

Oamenii legii au descoperit ţigăi de contraband, sume mari de bani şi chiar o armă pentru care proprietarul nu avea permis. Reţeaua de contrabandişti avea sediul în Covasna, iar coordonatorii ei au fost reţinuţi de poliţişti.

„Au fost ridicate 151.199 de ţigarete de contrabandă, 19,3 kg. de tutun vrac şi ţigarete deteriorate, o armă neletală deţinută în mod ilegal, precum şi 7.157 de lei. Valoarea totală a bunurilor ridicate fiind de aproape 100.000 de lei. În fapt, şapte persoane sunt bănuite că, în perioada apilie-august 2017, s-ar fi ocupat de contrabandă cu produse din tutun, prin faptele săvârşite creându-se un prejudiciu de circa 83.000 de lei la bugetul de stat. Poliţiştii au pus în executare 9 mandate de aducere, tot atâtea persoane fiind conduse la audieri. Faţă o femeie de 47 de ani şi doi bărbaţi de 48, respectiv, 27 de ani, toţi din judeţul Covasna, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore“, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite