Pedeapsa primită de un tânăr care a violat o femeie a străzii până a omorât-o. Detaliile i-au îngrozit şi pe anchetatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăr condamnat după ce a violat o femeie până a omorât-o FOTO adevărul
Tânăr condamnat după ce a violat o femeie până a omorât-o FOTO adevărul

Un tânăr de 25 de ani din Săcele, Braşov, a primit o condamnare de 25 de ani de închisoare, pentru că a violat o femeie a străzii până a omorât-o. Detaliile violului i-au îngrozit pe poliţiştii care au anchetat cazul.

O sentinţă de 24 de ani de închisoare a primit un tânăr de 25 de ani din oraşul braşovean Săcele, pentru că a violat o femeie fără adăpost de 65 de ani până când aceasta a murit. Chiar şi anchetatorii au fost oripilaţi de detaliile violului, unul de un sadism incredibil. 

Iniţial, Tribunalul Braşov decisese că bărbatul acuzat de omor calificat şi viol trebuie să stea după gratii 18 ani, însă Curtea de Apel Braşov i-a majorat pedeapsa. La fel s-a întâmplat şi în cazul complicelui său, care, iniţial, a primit o pedeapsă de 13 ani, însă, în urma deciziei definitive, va trebui să stea 18 ani şi 8 luni după gratii, pentru complicitate.

Aflat sub influenţa alcoolului, Mădălin Zevian a intrat într-o scară de bloc pentru a-i cere bani unui cunoscut. Aici a văzut un morman de haine şi s-a gândit să urineze acolo. De sub haine a apărut, însă, o femeie, care a strigat la el în momentul în care şi-a dat seama ce vrea să facă tânărul.

Băut, săceleanul a încercat să întreţină relaţii sexuale cu femeia, numai că aceasta s-a opus din răsputeri. 

Ce a urmat nu poate fi descris în cuvinte, cert este că femeia a murit în chinuri groaznice, cu mai multe organe interne afectate şi cu hemoragie. Victima a fost găsită abia a doua zi, de către locatarii din bloc, zăcând într-o baltă de sânge. 

Criminalul şi complicele său au dispărut fără urmă şi a fost nevoie de câteva zile ca să fie găsiţi de poliţişti. Cei doi au mărturisit că totul a fost „o prostie” şi că le-a fost teamă să sune la 112 pentru a cere ajutor. Ştiau că femeia a fost grav rănită pentru că au văzut sânge pe corpul ei imediat după ce au abuzat-o.

Criminaliştii care au făcut cercetarea la faţa locului au găsit sânge în scara blocului până la etajele superioare. Cei doi au povestit că, imediat după ce a comis crima, Mădălin a urcat pe scări, aducându-şi aminte că la etajul 4 văzuse două fete care stăteau de vorbă. Le-a făcut şi lor avansuri sexuale, doar că tinerele l-au refuzat categoric şi au fugit în apartamentele lor.

Judecătorii au apreciat că victima a fost supusă unor chinuri care „au depăşit cu mult suferinţele unui act forţat de penetrare anală, cauzându-i-se ruperea mai multor organe interne”. În plus, pe corpul femeii (pe faţă, în zona coastelor şi pe picioare), au fost descoperite şi alte urme de violenţă, semn că a fost bătută şi ţinută cu forţa de gură să nu mai poată striga după ajutor.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Spectacolul naturii de la Cascada 7 Scări, din Săcele. „Mai frumos nici că se poate!“

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, condamnat definitiv la închisoare cu executare. Ce pedeapsă a primit fostul lider liberal

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite