Patronul Sex Shop-ului de pe strada Lungă din Braşov s-a îmbogăţit din etnobotanice

0
0

Sub paravanul unui astfel de magazin, patronul vindea de fapt produse etnobotanice, de pe urma cărora a câştigat bani frumoşi. Afacerea ar fi continuat dacă pe fir nu ar fi intrat anchetatorii, care, în data de 4 aprilie, au descins în forţă la Sex Shop.

Ancheta nu s-a limitat însă doar la descinderile şi la percheziţiile de acum două săptămâni ci a continuat. 
Procurorii DIICOT Braşov au efectuat, azi, o nouă percheziţie, la o bancă din oraş, unde patronul Sex Shop-ului, Gheorghe Iordache (53 de ani) şi fiul acestuia, Florin Iordache (29 de ani) aveau depozitată o casetă de valori, în care se aflau aproximativ 300.000 de euro şi 30.000 de lei. Sumele de bani au fost indisponibilizate.

Citeşte aici mai multe despre descinderile anchetatorilor

Vă reamintim că în data de 4 aprilie, procurorii au descins atât la Sex Shop cât şi la un magazin de produse cosmetice, situat tot pe strada Lungă, unde şi acolo se vindeau, de fapt, produse etnobotanice. La acea dată, anchetatorii au ridicat în total peste 11.600 de pliculeţe cu etnobotanice şi circa 30.000 de euro. Cinci suspecţi au fost reţinuţi, iar o şasea persoană a fost , în urma percheziţiilor de la cele două magazine, dar şi de la domiciliile a cinci suspecţi, care au fost reţinuţi. O a şasea persoană a fost reţinută în dimineaţa zilei de 5 aprilie, la Bacău. 

Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite