Pârtiile din ţară, mai vizibile pentru turişti

0
0
Foto: Adevarul
Foto: Adevarul

31 de staţiuni montane, din 14 judeţe, sunt promovate începând de astăzi prin proiectul „i-Tour Schi“. Mai exact, la hotelurile şi pensiunile din staţiuni, turiştii vor găsi pliante cu hărţile pârtiilor din respectiva zonă, care conţin şi informaţii despre gradul de dificultate al acestora sau despre instalaţiile de transoport pe cablu.

„i-Tour Schi” oferă pasionaţilor de sporturi de iarnă din toată ţara posibilitatea de a experimenta cât mai multe pârtii de schi şi snowboard, asigurând accesul facil turiştilor la informaţii despre domeniile schiabile din 14 judeţe.

Conceptul „i-Tour Schi” 2012 a fost lansat astăzi la Braşov şi aduce o noutate prin gruparea domeniilor schiabile pe regiuni geografice. Astfel turiştii sunt mai bine informaţi despre multitudinea opţiunilor de schi oferite de regiunea în care se află: Ardeal, Banat şi Valea Jiului, Covasna şi Harghita, Maramureş, Moldova şi Valea Prahovei.

„Am reuşit să extindem şi anul acesta reţeaua i-Tour, ajungând la 254 de puncte de contact cu turistul în judeţele cu pârtii de schi omologate. Acum, datorită noului concept, turiştii vor beneficia de hărţi gratuite ale domeniilor schiabile din intreaga zonă, nu doar din staţiunea sau din oraşul în care se află. Dacă nu îi convine pârtia respectivă se poate informa foarte uşor ce alternativă are în zonă. Pliantele gratuite sunt amplasate la recepţie sau în centrele de informare turistică”, a declarat Dragoş Paiu, directorul de marketing al agenţiei de publicitate implicată în acest proiect. Hărţile pot fi descărcate şi de pe site-ul „i-tour schi“.

Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite