Parcul cu dinozauri de la Râşnov poate fi vizitat din 12 iunie. Biletul de intrare costă 28 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parcul ci dinozauri va fi una dintre marile atracţii turistice ale Râşnovului. FOTODinopark
Parcul ci dinozauri va fi una dintre marile atracţii turistice ale Râşnovului. FOTODinopark

Parcul este unic în Europa de Sud Est şi a costat 4,5 milioane de euro. Este amplasat la Râşnov în zona împădurită de lângă cetate.

Administratorii parcului au anunţat pe facebook că acesta va fi deschis din 12 iunie. Biletul de intrare la costa 28 de lei cu reducere la 22 de lei pentru copii. Micuţii mai mici de trei ani au intrarea gratuită.

Parcul cu dinozauri se întinde pe 1,4 hectare. Aici pot fi admiraţi 45 de dinozauri în mărime naturală, aşezaţi în ordinea evoluţiei lor în preistorie. Parcul cu dinozauri de la Râşnov este situat în pădure, pe drumul care duce spre Cetatea Râşnov, obiectivul turistic nr 1 al oraşului.

Dinozaurii au dimensiuni impresionate, între 8 şi 24 de metri lungime şi 2 şi 20 de metri înălţime. Sunt confecţionaţi din fibră de sticlă. Intrarea în parc este şi ea una spectaculoasă, în ton cu tematica parcului, fiind o gură de dinozaur. Investitorii români au colaborat cu specialişti germani pentru ca parcul de la Râşnov să fie autentic. Astel de parcuri cu dinozauri se mai găsesc în Austria şi Germania.

Pe lângă dinozaurii uriaşi, parcul va mai avea un cinematograf de 70 de locuri, locuri de joacă pentru copii, un lac artificial, casuţe în copaci, dar şi magazine de suveniruri. De asemenea va exista şi un parc ştiinţific unde vizitatorii vor putea să afle mai multe despre dinozauri şi evoluţia lor în preistorie.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite