Ordin de protecţie împotriva unui tânăr din Braşov care şi-a bătut soţia. „S-a constatat că există pericol iminent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Braşov au emis ordin de protecţie provizoriu faţă de un bărbat în vârstă de 33 ani din municipiul Braşov, după ce soţia sa l-a reclamat la Poliţie. Femeia va sta liniştită însă doar cinci zile.

Soţia bătută a cerut ajutorul poliţiştilor, cărora le-a mărturisit că se teme pentru viaţa ei din cauza violenţelor şi ameninţărilor bărbatului. 

Ordin de protecţie provizoriu 

Ultima dată soţul şi-a ieşit din fire la sfârşitul săptămânii trecute.

"În fapt, la data de 27 decembrie 2019, în jurul orei 15.30, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soţia sa, în vârstă de 36 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun. În conformitate cu prevederile legale şi având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile faţă de bărbatul în cauză, fiind dispusă obligaţia de a păstra o distanţă de 200 m faţă de persoana vătămată", precizează IPJ Braşov.

De asemenea, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “violenţă în familie”, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite