Oferte last minute pentru Revelion, în Braşov, Predeal şi Bran

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hotel Predeal Comfort Suites oferă condiţii de excepţie turiştilor care vin la munte, dar şi preţurile sunt pe măsură
Hotel Predeal Comfort Suites oferă condiţii de excepţie turiştilor care vin la munte, dar şi preţurile sunt pe măsură

Cine doreşte să-şi petreacă Revelionul la munte şi nu s-a hotărât pentru ce ofertă să opteze sau dacă planurile pentru petrecerea nopţii dinte ani s-au stricat din diferite motive, trebuie să ştie că hotelierii vă stau la dispoziţie cu oferte last minute.

În Braşov, la Hotelul Ambient, din centrul municipiului, un sejur de 3 zile pentru doi adulţi ajunge la 390 de euro, iar pentru cina festivă (opţional) se mai plăteşte 200 de euro/cameră. Tariful menţionat include toate taxele, acces internet in camera şi wireless in spaţiile publice, micul dejun in sistem bufet şi parcare. Un duplex suite, pentru aceeaşi perioadă, costă 600 de euro, ncluzând toate taxele, acces internet în cameră şi wireless în spaţiile publice, micul dejun în sistem bufet şi parcare. Oaspeţii la 4* au inclus în tarif de asemenea acces la Ambient Spa (fitness, saună, hidromasaj).
Hotel Predeal Comfort Suites (5 stele) vă oferă posibilitatea de a petrecere Revelionul chiar dacă nu aveţi o reyervare. Oferta last minute, pentru doi adulţi, un sejur de trei zile, pentru o cameră dublă (doar mic dejun inclus) este de 803.20 de lei. Cei mai pretenţioşi pot opta şi pentru varianta apartament - 1037,140 lei (cu mic dejun, acces piscină, fitness, jacuzzi, internet, parcare) sau o cameră dublă - 4071,10 lei (pachetul include 3 nopti + o noapte bonus, cu mic dejun, masă festivă de Revelion, Brunch în 1 ianuarie, cină 1 ianuarie, spectacol cu muzică live, artificii. Masa de Revelion va avea loc la Restaurant Eden - se asigura transport . Acces piscină, saună, jacuzzi). 

La Hotelul Piemonte, sejurul de trei zile costă 720 de lei/cameră, dotată cu pat matrimonial, baie, minibar, tv, internet, mic dejun. apartamentul costă 930 de lei, iar o cameră dublă 2775,80 de lei, cu cină festivă şi brunch incluse în preţ.

Tot în Predeal, la Cabana Trei Brazi, sejurul de trei zile pentru doi adulţi costă 2230,40 de lei, pentru co cvameră dublă standard, brunch, cină festivă şi mic dejun. Un apartament costă 3004,80 de lei, oferindu-se aceleaşi servicii.


Cei care doresc să petreacă Revelionul într-o zonă agroturistică, o pot face la Clubul Vila Bran (3 stele). Oferta last minute este de 2475 de lei pentru doi adulţi, un sejur de trei zile, pentriu o cameră dublă standard. În preţ este inclusă şi masa festivă de Revelion. 

oferte last minute

La Hotel Hillden Lodge Restaurant din Bran (trei stele) , un cuplu plăteşte pentru o cemaeră dublă, trei nopţi de cazare,  540 de lei, iar pentru un apartament 1080 de lei. În preţ este inclus doar micul dejun.  

De asemenea, la Complexul Cheile Grădiştei din Fundata, un sejur este 2439,60 de lei. Pachetul include 3 nopţi cazare cu demipensiune (mic dejun şi cină bufet; fără băuturi alcoolice şi non alcoolice incluse), masa festivă de revelion, divertisement.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite