O maşină s-a răsturnat încercând să evite o basculantă. Patru persoane au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs astăzi la Târlungeni, zonă unde era ceaţă densă. Un autoturism s-a răsturnat în timp ce încerca să evite impactul cu o basculantă. Patru persoane au fost rănite şi au ajuns la spital.

Şoferul autoturismului mergea spre Braşov şi a observant mult prea târziu o basculantă care vira la strânga pentru a intra pe un drum lateral. Ca să evite impactul, şoferul a tras puternic de volan, dar s-a răsturnat pe marginea drumului. Patru persoane au fost rănite şi transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

„Un bărbat de 21 de ani, din Budila, care a condus un autoturism înmatriculat în Braşov, în care se mai aflau trei ocupanţi, bărbaţi, pe DJ 103A, dinspre Tărlungeni spre Braşov, la km 7, în încercarea de a evita impactul cu o basculantă care se deplasa dinspre Braşov spre Tărlungeni şi efectua viraj la stânga, a ieşit în afara părţii carosabile, unde s-a răsturnat în şanţ, apoi pe câmpul din stânga sensului de mers. Toţi cei patru ocupanţi ai autoturismului au fost răniţi. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporale din culpă“, a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt la Poliţia Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite