Nouă minori, cercetaţi pentru tâlhărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Poliţiştii braşoveni au identificat trei grupuri de minori, cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani, care operau pe raza municipiului Braşov.

Cei nouă minori tâlhăreau persoanele în vârstă sau pe cele cu dizabiltăţi, folosind acelaşi mod de operare. Aceştia se apropiau de viitoarele „victime" sub pretextul cerşitului, iar apoi le urmăreau până în faţa locuinţelor, unde le deposedau prin violenţă de genţi sau portofele.

Unul dintre grupuri era alcătuit din trei copii, din satul Zizin, doi de 12 ani, iar cel de-al treilea de 14 ani. Aceştia sunt suspecţi în cazul a patru tâlhării, comise în perioada aprilie-iunie, asupra unor femei, cu vârste cuprinse între 71 şi 83 de ani.

Alţi trei tineri din Săcele, cu vârste de 12, 13 şi 14 ani,  sunt cercetaţi pentru o tâlhărie comisă asupra unui bătrân de 70 de ani, iar alţi trei minori, de 12, 14 şi 15 ani, sunt suspectaţi că l-ar fi deposedat pe un tânăr de 24 de ani, cu handicap, de un telefon mobil.

„Trei dintre minori au fost internați într-un centru de plasament, iar minorii cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani vor fi prezentați Serviciului Medicină Legală Brașov, pentru stabilirea discernământului", a declarat comisar-şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite