Noi dezvăluiri în cazul misterioasei dispariţii a Elodiei Ghinescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elodia Ghinescu
Elodia Ghinescu

Cazul avocatei disparute din Braşov ar putea fi închis în curând. Asta pentru că gorjeanul Virgil Bagiu, fost concurent la „Românii au talent" spune că ştie unde este Elodia.

Virgil Bagiu s-a făcut remarcat în cadrul concursului de talente după ce a reuşit să bată cuie cu palma. Aceasta nu este singura lui pasiune. Bărbatul a reuşit să mediteze asupra celui mai mediatizat caz de dispariţie din România, cel al avocatei Elodia Ghinescu.

Potrivit cancan.ro, omul a studiat „crima perfectă" şi spune că Elodia nu se află prea departe de locuinţa în care se presupune ca ar fi fost ucisă de soţul acesteia, Cristian Cioacă.

„Este logic faptul că orice criminal nu riscă să transporte cadavrul pe distanţe foarte mari. De aici am plecat cu studiul crimei perfecte. Studiul se bazează mai mult pe logică. Am scris şi un scenariu şi la final spun unde este cadavrul. Voi încerca să aduc la cunoştinţă poliţiei şi procurorilor scenariul crimei perfecte al Elodiei şi am să cer recompensa pusă la bătaie pentru găsirea cadavrului avocatei Ghinescu", a declarat Virgil Bagiu, pentru cancan.ro.

Bărbatul spune că este hotărât să meargă în aceste zile la procurori şi să poarte o discuţie pe marginea acestui caz misterios.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite