Mugurel Buga: „Nu concepem să pierdem cu FC Vaslui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Mugurel Buga a declarat miercuri, înaintea antrenamentului, că se aşteaptă la un joc dificil contra celor de la FC Vaslui, duminică, în etapa a cincea a Ligii I, dar nu admite ca FC Braşov să nu obţină victoria.

A fost un meci greu la Galaţi, unde am întâlnit o echipă bună, organizată şi se vede că Dorinel Munteanu face o treabă bună acolo. Din păcate, noi nu am reuşit să-i suprindem cu nimic. Poate dacă eram puţin mai atenţi puteam obţine un punct.

Urmează meciul cu FC Vaslui, unul extrem de dificil. Vasluienii au pierdut surprinzător acasă cu Ceahlăul, astfel că vor veni montaţi să câştige la Braşov, însă şi noi vom da totul în teren pentru victorie. Jucăm acasă şi ne dorim din tot sufletul sa castigam, nu concepem altă variantă", a declarat Buga.

Buga este de părere că antrenorul Jose Murcia este un tehnician bun, însă are nevoie de timp pentru a face performanţă. „Pepe Murcia este un antrenor bun, însă are nevoie de timp pentru a-şi pune în practică ideile.

Cred că în scurt timp lucrurile se vor pune la punct şi o să fie bine. Toate meciurile pentru mine sunt speciale de acum încolo, nu doar cel cu Rapidul, care vine imediat. Noi sperăm să facem o supriză în Giuleşti".

Atacantul braşovean a mai declarat că în viziunea lui, doar Rapid, Steaua şi Dinamo au şanse mari de a merge mai departe în cupele europene: „Rapid, Steaua şi Dinamo au cele mai mari şanse să se califice în grupele Europa League. FC Vaslui, deşi a câştigat cu 2-0 meciul tur cu Sparta Praga va avea o misiune dificilă în deplasare iar Mediaşul cred că are puţine şanse de calificare după rezultatul din meciul tur".

La rândul său, fundaşul portughez Hugo Sousa, care a debutat în tricoul lui FC Braşov în partida de la Galaţi, spune că FC Braşov are doar varianta victoriei în meciul cu FC Vaslui. „Sunt fericit că am debutat la FC Braşov. Mă simt foarte bine, coechiperii m-au primit excelent, însă trebuie să muncesc în continuare pentru a prinde un loc de titular.

Duminică vom avea un meci dificil cu FC Vaslui, o echipă redutabilă, cu jucători valoroşi, dar şi noi avem o echipă bună şi trebuie să dăm totul pentru a câştiga acest meci pentru că avem mare nevoie de puncte", a declarat Hugo Sousa.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite