Misiune imposibilă pentru Rulmentul Braşov la malul mării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a XI-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, CSM Rulmentul Braşov va întâlni, sâmbătă dimineaţa, de la ora 11.00, în deplasare, pe Tomis Constanţa.

Chiar dacă au reuşit să-şi completeze lotul cu încă patru handbaliste în cursul acestei săptămâni, Mariana Târcă nu se va putea baza pe aceste sportive la meciul cu Tomis întrucât nu au fost puse la punct toate detaliile contractuale. Astfel, pentru duelul de sâmbătă, Rulmentul va deplasa la Constanţa un lot de 13 handbaliste.

Nu putem avea pretenţii de la partida cu Tomis Constanţa, meciul este foarte greu pentru noi, ţinând cont de contextul în care se află echipa. Mergem să ne batem pentru un rezultat pozitiv şi vrem să omogenizăm lotul şi să perfecţionăm relaţiile de joc.

Noi ne ridicăm de jos, am pornit de la zero şi avem nevoie de multă răbdare.

Cu lotul actual sunt convinsă că ne putem salva de la retrogradare. Fetele care au venit la Rulmentul sunt handbaliste de lot naţional, dar nu sunt puse la punct cu pregătirea fizică. Va mai dura până vom reuşi să le integrăm în lot", a declarat antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă.

Pentru ultimele noutaţi din Braşov, click pe poza de mai jos

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite