Mişcarea Naţională de Rezistenţă vrea să-l demită pe Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii grupării, revoluţionari şi luptători anticomunişti, împreună cu reprezentanţii marilor confederaţii sindicale pregătesc o amplă campanie de strângere de semnături pentru a organiza referendumul ce are drept scop demiterea preşedintelui ţării.

„Acum, la mai bine de 20 de ani de la Revoluţia anticomunistă, constatăm că Ţara se află într-un mare pericol. Iar noi suntem hotărâţi să luptăm pentru ea, până la sacrificiu. Şi vă asigurăm că de această dată ştim cum trebuie dusă această luptă. Am împărtăşit din experienţa tragică a martirilor care au înfruntat prigoana comunistă, şi am tras învăţăminte din ce ni s-a întâmplat în zilele lui decembrie 1989, când au fost sacrificaţi cu premeditare mulţi dintre românii ieşiţi în stradă pentru a dărâma dictatura comunistă, Când Revoluţia ne-a fost confiscată de neocomunişti, iar idealurile şi şansele ne-au fost spulberate", se precizează în comunicatul de presă al MNR.

Reprezentanţii mişcării vor da startul strângerii celor 500.000 de semnături la Braşov. „Să ne învingem teama care ne mai stăpâneşte, pentru că doar atunci ne vom recâştiga onoarea şi demnitatea naţională. Să ne trezim, până nu e prea târziu pentru viitorul nostru şi mai ales, al copiilor şi nepoţilor noştri", au mai precizat reprezentnaţii MNR.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite