Minoră agresată sexual în zona unui mall din Braşov. Bărbatul, arestat 30 de zile

0
Publicat:

Un bărbat de 41 de ani a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, fiind bănuit că ar fi agresat sexual o minoră pe pietonalul din faţa mall-ului Coresi din municipiul Braşov.

arestat pexels jpg

Conform reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, bărbatul de 41 de ani este cunoscut cu antecedente penale. "S-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o persoană care a dobândit calitatea de inculpat cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de agresiune sexuală asupra unei persoane minore, loviri sau alte violenţe“.

La data de 28 februarie, în jurul orei 19:00, în timp ce se afla pe pietonalul din cartierul Coresi Avantgarden din municipiul Braşov, o persoană de sex masculin, în vârstă de 41 de ani, a urmărit un grup de 4 minori, dintre care 3 persoane de sex masculin şi persoana vătămată de sex feminin, în vârstă de 17 ani, iar la un moment dat a atins-o pe aceasta din urmă cu mâna în zona feselor. 

„Prietenii victimei au intervenit, prilej cu care inculpatul l-a lovit pe unul dintre aceştia cu pumnul în zona feţei. Anterior incidentului, grupul în discuţie şi persoana în cauză intraseră în vorbă în parcul C.F.R., însă s-au separat din cauza atitudinii nepotrivite a celui din urmă", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore, iar miercuri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite