Fetiță agresată sexual de angajatul unui loc de joacă din București, în timp ce utiliza un simulator de realitate virtuală

0
Publicat:

Angajatul unui unui loc de joacă din Capitală a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, sub acuzaţia că a agresat sexual o fetiţă de 11 ani, în timp ce aceasta utiliza un simulator de realitate virtuală.

image

Copiii cad ușor în plasa agresorilor. FOTO: Pixabay

În data de 29.04.2022, în timp ce se afla în timpul serviciului, fiind angajat la un loc de joacă din municipiul Bucureşti, inculpatul a exercitat, în repetate rânduri, acte de natură sexuală asupra unei minore în vârstă de 11 ani, în timp ce aceasta din urmă utiliza un simulator de realitate virtuală”, anunţă Parchetul, potrivit Agerpres.

Procurorii au cerut magistraților Judecătoriei Sectorului 1 arestarea preventivă a bărbatului, acuzat de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală asupra unui minor.

Instanța a decis însă plasarea acestuia în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Poliţiei Capitalei - Serviciul Omoruri.

Amintim că, în decembrie 2022, o fetiță în vârstă de 7 ani, din județul Olt, a fost agresată sexual de tatăl biologic, totul ieșind la iveală în urma unei discuții pe care copila a avut-o cu un psiholog.
Tot anul trecut, anchetatorii din Neamţ, procurori şi poliţişti, au efectuat cercetări într-un caz deosebit de grav în care doi indivizi au abuzat sexual o fetiţă de opt ani şi jumătate din Roman. Făptaşii, un văr al victimei şi un unchi, au fost reţinuţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite