Maşinile de epocă fac show, în weekend, la Trofeul „Teliu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşitul acestei săptămâni (11-12 iunie), comuna Teliu va fi gazda Memorialului „Eugeniu Ionescu-Cristea", etapele V şi VI ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

Până în prezent, la competiţia din Teliu s-au înscris 79 de concurenţi, iar lista de înscrieri se va încheia vineri seara. Concursul din weekend se desfăşoară în memoria lui Eugeniu Ionescu-Cristea, cel mai mare pilot român, care a încetat din viaţă în luna aprilie a acestui an.

Verificările tehnice la Trofeul „Teliu" sunt programate mâine seară, în faţa Primăriei din comună. Antrenamentele oficiale vor avea loc sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 9.15 - 12.15. Concursul în sine se va desfăşura sâmbătă şi duminică, între 15.00 şi 18.00. Festivitatea de premiere are loc la ora 19.00, la Primăria Teliu.

Pentru competiţia din weekend se vor aplica unele restricţii de circulaţie, pe DN 10 (Km 119-127), sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 7.30 - 12.30 şi 13.30 - 19.00. În cadrul competiţiei din weekend, piloţii vor lua parte şi la un concurs de maşini de epocă. Până în prezent s-au înscris 13 piloţi la acest concurs, un număr record de participanţi pentru astfel de competiţii.

Este bine că în aceste vremuri de criză putem organiza concursuri de tradiţie. Este pentru prima dată când un VTM se organizează sâmbăta şi duminică. Ne bucurăm că am reuşit să eliminăm ziua de vineri", a declarat Bela Stoica, preşedintele Autoblic, principalul organizator al concursului.

Traseul este frumos, extrem de tehnic şi sper să nu avem nicio problemă cu maşinile. Este foarte bine pentru piloţii din România că există cât mai multe astfel de concursuri. Cel mai bun să câştige", a menţionat şi pilotul braşovean Gunther Graef.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite