Mariana Târcă: „O să depun plângere la Poliţie împotriva familiei Gogârlă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă, a anunţat, astăzi, că a fost ameninţată cu moartea de soţul Simonei Gogârlă.

Citeşte şi:

Mariana Târcă, ameninţată cu moartea de familia Gogârlă!

Simona Gogârlă: „Sorin Târcă ne-a asigurat că ne va face viaţa un coşmar“

Totul s-a întâmplat în seara zilei de luni, după antrenamentul echipei de handbal Rulmentul Braşov. Conflictul dintre Mariana Târcă şi familia Gogârlă a început în 2008, atunci când, se presupune că Simona Gogârlă ar fi contribuit la demiterea antrenoarei, care a fost înlocuită cu Herbert Muller.

Iritat de faptul că Simonei Gogârlă i s-ar fi interzis accesul în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi", Cornel Gogârlă s-a prezentat aseară la sală. „El a venit extrem de nervos şi supărat că eu i-am interzis soţiei lui să se pregătească la Braşov.

Însă, nu este nimic adevărat. Eu am fost cu echipa în cantonament la Sfântu Gheorghe şi nu am nicio legătură cu acest subiect.

În plus, Simona Gogârlă a semnat cu Rapid, iar dacă ar fi o jucătoare profesionistă nu ar avea ce căuta la Braşov", a afirmat Mariana Târcă.

Antrenoarea Rulmentului s-a arătat foarte panicată la conferinţa de presă de astăzi şi a menţionat că nu se mai simte în siguranţă la Braşov.

Cornel Gogârlă mi-a transmis, în mod indirect, că va plăti cu 1.000 de euro o persoană care să-mi facă rău.

Nu credeam că se va ajunge atât de departe şi sunt chiar speriată. Mă tem pentru siguranţa mea şi a familiei mele.

Am decis să depun o plângere la Poliţie şi să cer chiar protecţie. Intenţionez să acţionez în instanţă familia Gogârlă", a precizat antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă, care pare hotărâtă să pună capăt acestui conflict:

Este pentru ultima dată când mai vorbesc despre familia Gogârlă. Pur şi simplu m-am săturat şi nu vreau să mai continuăm această poveste".

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite