Mall-ul Korona va fi gata în 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mall-ul se face pe locul uzinei Fartec. FOTObzb.ro
Mall-ul se face pe locul uzinei Fartec. FOTObzb.ro

Investiţia este realizată de polonezii de la Echo Investment şi se va ridica pe locul fostei uzine Fartec. Investiţia este realizată de polonezii de la Echo Investment şi se va ridica pe locul fostei uzine Fartec.

Centrul comercial va avea o suprafaţă totală de 12.000 mp cu 38.000 mp suprafaţă închiriabilă, 130 de magazine, un centru de bowling, săli de cinema şi 1.300 de locuri de parcare. Echo Investment SA este una dintre cele mai mari companii de dezvoltare şi investiţii cu capital polonez. În portofoliul companiei se află mai mult de 85 de proiecte în 27 de oraşe, cu o suprafaţă totală de peste 700.000 mp. Până acum se ştie că în incinta noului mall va fi un supermarket Carrefour.

„Ne pregătim să depunem documentaţia necesară pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie, iar în a doua parte a acestui an vom demara construcţia Korona Mall la Braşov din fonduri proprii, fără a apela la credite bancare. Avem nevoie de 18 luni pentru a construi centrul comercial, iar acest lucru înseamnă că mall-ul va fi deschis în primul trimestru din 2015”, a declarat pentru bizbrasov.ro, Roxana Stănciulescu, senior leasing manager al Korona Mall.

Pe aceeaşi temă:

Mall-uri şi proiecte imobiliare pe locul fostelor uzine

Locuinţe lowcost pe platform fostei fabric Tractorul

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite