Isăilă (FC Braşov): „Am pierdut nemeritat meciul cu Pandurii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul braşovenilor, Daniel Isăilă Foto: Bogdan Crăciun
Antrenorul braşovenilor, Daniel Isăilă Foto: Bogdan Crăciun

Tehnicianul FC Braşov, Daniel Isăilă, a declarat, vineri, că echipa sa a pierdut nemeritat meciul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2, din etapa XVI-a a Ligii I.

Astăzi am pierdut un meci nemeritat, poate că un rezultat de egalitate era mai meritat. Am promis că nu vom mai discuta de arbitraje şi ne vom ocupa numai de fotbal, dar se pare că trebuie să o luăm de la capăt.

Este inadmisibil când acorzi penalti la ultimul apărător să nu dai eliminare şi apoi la un şut să dai penalti şi eliminare.

Nu mai înţeleg nimic, nu mai există unitate de măsură nu mai există nimic. Din momentul penaltiului nostru parcă a înnebunit tot jocul.

Din păcate, am luat gol în minutul 90+2 şi e păcat de efortul depus. Vinovaţi până la urmă tot noi suntem pentru că ar fi trebuit să fim puţin mai atenţi şi să nu dăm ocazia să se ajungă în careu şi să se marcheze golul doi.

Acesta este fotbalul şi e păcat pentru că veneam după o serie bună şi ar fi fost perfect să luăm măcar un punct din acest joc. Nu mai înţeleg nimic din arbitrajele acestea", a declarat Isăilă.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa FC Braşov, într-un meci din cadrul etapei a XVI-a a Ligii I.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite