Ioan Neculaiea  fost condamnat definitiv la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Neculaie nu este mulţumit de sentinţa dată de magistraţi. FOTOAdevarul
Ioan Neculaie nu este mulţumit de sentinţa dată de magistraţi. FOTOAdevarul

Patronul fabricii de camioane a fost condamnat pentru ucidere din culpă, după ce o persoană a murit într-un accident de muncă pe platforma Roman.

Curtea de Apel a menţinut sentinţa dată în primă instanţă de Judecătoria Braşov. Hotărârea este definitivă. Acidentul de muncă pentru care a fost condamnat Neculaie s-a petrecut în martie 2008, atunci când un muncitor, in vârstă de 40 de ani, a murit când tăia coşul de evacuare al unei centralei termice, după ce una dintre bucăţi a căzut peste el. Pe latură civilă, concubina victimei va primi 8.500 euro daune morale şi 1.500 de euro daune material.

Da, a menţinut condamnarea de un an şi şase luni. Da, e dreptate la maxim, director general condamnat pentru un accident de muncă. Oricum e fără precedent în justiţia românească. Ce pot să fac decât să respect hotărârea? Probabil o să vorbesc cu avocaţii să facă contestaţii în anulare.“ a declarat Neculaie pentru brasovultau.ro

Neculaie a mai fost condamnat, anul trecut, tot cu suspendare, după ce instanţa a decis că a construit ilegal Sala NATO din Poiană. Patronul FC Braşov mai are un process pe rol, după ce omul de afaceri Ioan Olaru l-a acuzat că a preluat ilegat uzina Roman. Pentru activele fabricii se dă un adevărat război.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite