Ioan Neculaie: „Alex Chipciu e doar proprietatea FC Braşov şi este netransferabil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, a declarat, miercuri, că mijlocaşul Alexandru Chipciu este 100% jucătorul formaţiei braşovene şi că în acest moment nu se pune problema să fie transferat la un alb club.

În acest moment, Alexandru Chipciu este netransferabil. Nu se pune problema ca Alexandru Chipciu să fie deţinut în coproprietate cu vreun alt club. Nu mă interesează ce spun cei de la Piteşti, dacă susţin ceva, să o dovedească cu acte.

Chipciu este sută la sută al nostru, a semnat în 2009 un contract cu FC Braşov, care era valabil până în 2012, iar de curând a semnat şi prelungirea înţelegerii până în 2015. Este un jucător valoros, de care noi avem mare nevoie", a declarat Ioan Neculaie, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Chipciu este deţinut în coproprietate 50% de către Sporting Piteşti, grupare aflată în colaborare cu Dinamo, care deja şi-a dat acordul de transfer şi 50% de către FC Braşov. Surse din cadrul grupării "alb-roşii" susţin că Neculaie „cere cam mult" pentru Chipciu, însă va cădea de acord asupra sumei de transfer în cursul acestei după-amiezi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite