Instructor de dans din Braşov, sex cu minore. Fetele erau cursantele sale

0
0
Instructor de dans arestat preventiv pentru act sexual cu un minor FOTO adevărul
Instructor de dans arestat preventiv pentru act sexual cu un minor FOTO adevărul

Mama unei fete din Braşov care făcea dans a sesizat poliţia că fiica sa minoră a întreţinut relaţii sexuale cu instructorul. Cercetările au dezvăluit că fata nu era singura „cucerire” a instructorului.

Un instructor de dans a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de act sexual cu un minor (5 fapte) şi coruperea sexuală a minorilor (3 fapte).

„Din cercetări a reieşit că un bărbat, în vârstă de 29 ani, în calitate de instructor de dans sportiv, ar fi transmis unei cursante, în repetate rânduri, fotografii şi imagini de natură sexuală.

Ulterior, ar fi întreţinut cu aceasta acte sexuale consimţite. Faptele ar fi avut loc în cursul anului 2018, sesizarea poliţiei fiind efectuată de către mama persoanei vătămate, la data de 29 martie 2022”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, agent principal Nadia Olaru.

Fata nu a fost singura minoră cu care instructorul a întreţinut relaţii sexuale.

„În continuarea cercetărilor efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că, în perioada 2019-2021, profitând de aceeaşi calitate de instructor de dans sportiv, bărbatul ar fi transmis unei alte minore fotografii ce îl prezentau în ipostaze intime şi ar fi întreţinut cu aceasta raporturi sexuale consimţite.

De asemenea, în perioada martie-aprilie 2020, bărbatul ar fi transmis unei a treia minore, pe conturile de socializare, imagini cu conţinut pornografic”, a adăugat Nadia Olaru.

Bărbatul a fost mai întâi reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, pentru ca, ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi să decidă că acesta trebuie cercetat în stare de arest în următoarele 30 de zile. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Spectator rănit grav în timpul unui raliu dedicat şoferilor amatori. Tânărul de 21 de ani, găsit în stop cardio-respirator, nu a putut fi resuscitat

Turbulenţe în industria de armament a României. A doua grevă din luna martie la uzina Carfil Braşov

Mai multe - Braşov

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite