Inspectoratul Teritorial în Construcţii a oprit construcţia a 20 de clădiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Măsura a fost luată în decursul acestui an. De asemenea, instituţia a dispus refacerea mai multor lucrări şi expertizarea a încă 11 lucrări.

Inspectoratul Teritorial în Construcţii (ITC) Braşov a efectuat în acest an 1.946 de controale şi inspecţii, care au vizat proiectarea şi execuţia, urmărirea comportării în timp a construcţiilor, laboratoarelor de încercări, staţiilor şi bazelor de producţie, supravegherea pieţei produselor pentru construcţie, respectarea disciplinei de autorizare, sesizări şi controale tematice.

Potrivit www.bzb.ro, în urma controalelor, s-au dispus măsuri de oprire a 20 de lucrări, refacerea a altor 36 de lucrări, expertizarea a 11 lucrări şi au fost aplicate 30 de amenzi contravenţionale. Sursa citată mai precizează că, în perioada următoarea, la ordinul prefectului Ioan Gonţea, se vor desfăşura controale de verificare a calităţii în construcţii şi disciplinei în urbanism la obiectivele de investiţii finanţate din fonduri publice care se derulează în prezent în judeţul Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite