Încep să apară mai mulţi poliţişti Godină la Braşov. Un nou caz: „Nimeni nu e mai presus de lege. Vrem o Românie normală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul braşovean Marian Godină a postat un nou atac la adresa şefului IJP Braşov, chestorul Ioan Aron, dar de data aceasta mesajul ar veni din partea „unui coleg de la Poliţia Braşov”.

Deja faimosul poliţist pamfletar Marian Godină a postat recent pe Facebook un nou mesaj, de data asta fiind vorba de o postare a unui alt poliţist. Respectivul, un coleg numit Cost Stoica, ar fi transmis în spaţiul public următorul mesaj: „Doctore, avem armele pregătite, le vom folosi gradual pe toate. NIMENI nu este mai presus de lege... NU te recunosc drept comandant în lupta pe care toţi colegii mei o duc zi de zi. E timpul să cadă mentalitatea comunistă pe care o ai tu şi susţinătorii tai. Vrem o Românie normală, cu oameni care să îşi facă treaba fără frica de repercusiuni, mai ales daca şi-au făcut-o corect. Nici pensie nu meriţi, «ai făcut umbră pământului degeaba». Hai, întrerupe-ţi concediul, ia-ţi inima-n dinţi şi adu-ne argumente logice la acuzaţiile lansate. Nu vrei?... Esti doar un laş «orientat».  Semnat: un Poliţist în slujba cetăţeanului”.

Atacul îl vizează pe chestorul Ioan Aron, acuzat de Godină că lucrarea de doctorat este un plagiat şi care, la această oră, este în concediu.

Citeşte şi:

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite