Hochei: Fenestela Braşov – Sport Club Miercurea Ciuc, derby-ul ultimei etape a Superligii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În ultima partidă susţinută la Braşov, Fenestela a învins pe Progym Gheorgheni Foto: Bogdan Crăciun
În ultima partidă susţinută la Braşov, Fenestela a învins pe Progym Gheorgheni Foto: Bogdan Crăciun

În ultima rundă a Superligii de hochei, SCM HC Fenestela 68 Braşov va întâlni, mâine seară, de la ora 18.00, pe Patinoarul Olimpic, campioana Sport Club Miercurea Ciuc.

În cealaltă confruntare se vor duela Steaua Bucureşti şi Progym Gheorgheni, bucureştenii fiind favoriţi cerţi. Înaintea ultimei etape, Fenestela ocupă treapta a treia a ierarhiei, iar bătălia pentru prima poziţie se dă între Sport Club (locul I) şi Steaua (locul II), echipe despărţite de un singur punct. Progym Gheorgheni este pe patru.

Pe data de 28 februarie vor începe meciurile din semifinalele competiţiei, urmând ca formaţia de pe prima poziţie să întâlnească pe Progym Gheorgheni, iar Fenestela se va duela pentru un loc în finală cu gruparea clasată pe treapta secundă a ierarhiei.

Finalistele se vor stabili în urma sistemului „3 din 5", iar braşovenii vor susţine primele două partide în deplasare (28 februarie şi 2 martie), în timp ce următoarele două meciuri se vor disputa la Braşov (5 şi 7 martie).

În ultimul meci susținut la Brașov, Fenestela a învins pe Steaua, cu 5-4 Foto: Bogdan Crăciun

Noi trebuie să tratăm serios fiecare partidă şi vom juca numai la victorie mâine. Avem procentaj maxim pe propriul teren şi ne propunem să păstrăm seria de invincibilitate. Avem ca obiectiv calificarea în finală şi chiar câştigarea titlului.

Nu contează pe cine vom întâlni în semifinale, întrucât atât Steaua, cât şi Sport Club, sunt echipe extrem de valoroase. Steaua şi Miercurea Ciuc sunt peste noi ca individualităţi, dar forţa echipei este mai importantă", a declarat preşedintele formaţiei Fenestela Braşov, Miklos Ervin.

Pentru meciul de mâine seară, intrarea generală este de 10 lei (inclusiv pensionari şi studenţi), iar copiii vor plăti 5 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite