Hochei: Fenestela Braşov s-a distrat cu Dunărea Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o partidă restantă din Campionatul Naţional de hochei, ACS Corona Fenestela 68 Braşov a umilit, aseară, în deplasare, pe Dunărea Galaţi, echipă pe care a învins-o cu 12-4, pe reprize 4-2, 6-0 şi 2-2.

Chiar dacă gălăţenii au deschis scorul rapid, în secunda 21, braşovenii au preluat rapid conducerea jocului şi nu au dat nicio şansă adversarului, pe care l-au zdrobit, efectiv, în repriza a doua.

Pentru Fenestela 68 Braşov au marcat: Vitalij Kiricenko, Levente Lorincz, Antal Zsombor, Szocs Szabolcs (2), Jozsef Adorjan, Zsolt Balint (2), Attila Laczko, Lajos Nyerges şi Richard Filip (2). 

După meci, antrenorul Kovács László a declarat : „Am reuşit să facem un joc bun şi să obţinem o victorie fără probleme. Echipa a reuşit să treacă şi peste oboseală, pentru că, abia sosită din Ungaria, a plecat la Galaţi.

Prima linie a fost cea obişnuită, însă important este că au intrat în joc toţi componenţii lotului, deşi unii au jucat mai puţin până acum. Din păcate, portarul Polc se resimte şi nu va putea juca la Miercurea Ciuc
".

În alt meci din cadrul campionatului naţional, Steaua Rangers a învins, în deplasare, Progym Gheorghieni, cu 8-3.

În clasamentul campionatului naţional, Corona Braşov Fenestela 68 se află pe primul loc, cu 22 puncte, din 9 meciuri, urmată de Steaua Rangers, cu 19 puncte, din 9 meciuri şi de HC Csíkszereda, care are 18 puncte, din 7 jocuri disputate.

Pentru Corona Braşov Fenestela 68 urmează, astăzi, un meci foarte greu în deplasare, cu HC Csíkszereda, partidă care va conta pentru campionatul României şi pentru Liga Mol.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite