Godină, reacţie dură după ce Elena Udrea a spus că fetiţa ei va trece prin drama de a fi lăsată fără mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Godină: Copilul lui Udrea "va creşte mult mai bine decât copiii ai căror părinţi muncesc în afară" FOTO: Facebook
Godină: Copilul lui Udrea "va creşte mult mai bine decât copiii ai căror părinţi muncesc în afară" FOTO: Facebook

Poliţistul Marian Godină a reacţionat la declaraţiile Elenei Udrea, atrăgând atenţia că sunt şi mame nevoite să muncească în străinătate, departe de copii, "din cauza unora care au furat şi fură cu nepăsare". Reacţia vine în contextul în care fostul ministru transmise un mesaj, după decizia de extrădare dispusă în primă instanţă de justiţia din Bulgaria, în care spunea că fetiţa ei va trece prin drama de a fi lăsată fără mamă pentru a doua oară.

"Dacă întrebi cupluri tinere din România de ce nu au copii încă, de preferat să nu le întrebi, dar dacă o faci, cele mai multe îţi vor răspunde că încă nu se simt pregătite. Nu psihic, nu fizic, ci financiar. Asta e cea mai mare grijă a celor care se tem să facă acest pas.

Vom avea ce-i oferi, îl vom putea creşte fără lipsuri, va avea un trai mult mai bun decât am avut noi? Sunt doar câteva din întrebările pe care şi eu mi le-am pus şi sunt convins că mulţi şi le pun. 

În acest context, doamna Udrea, cea care etala genţi şi pantofi valorând cât cei mai mulţi dintre noi câştigăm în ani de zile, s-a gândit să aibă un copil. A făcut-o, deşi ştia că e posibil să meargă la închisoare, ba chiar cu riscul să par foarte rău, opinez că a văzut într-un copil un fel de poliţă de asigurare, o portiţă de a scăpa de puşcărie. 

Carevasăzică, în timp ce tinerii se tem să facă copii, nu pentru că trebuie să plece la puşcărie, ci pentru că se tem că nu îşi vor permite financiar, această doamnă, ştiind că va pleca la penitenciar, nu a avut nicio temere să conceapă un copil. 

Acum, într-un mesaj de victimizare de-a dreptul greţos, doamna Udrea încearcă să ne stoarcă lacrimile, explicând cum a fost luată dumneaei de lângă copil pe când avea doar 12 zile şi cum i se întâmplă asta din nou acum, deşi îi promisese copilei că vor fi de Paşte împreună. Mai spune că îşi doreşte ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trece ea acum",  a scris Godină  într-o postare pe blogul personal.

Godină spune că mesajul transmis de Elena Udrea este doar o victimizare şi că aceasta încearcă "să ne stoarcă lacrimile" unora în timp ce zecile de mii de mame din România pleacă în străinătate, în căutarea unei vieţi mai bune, "din cauza unora care au furat şi fură cu nepăsare spre îmbogăţirea lor". 

"Acum, într-un mesaj de victimizare de-a dreptul greţos, doamna Udrea încearcă să ne stoarcă lacrimile, explicând cum a fost luată dumneaei de lângă copil pe când avea doar 12 zile şi cum i se întâmplă asta din nou acum, deşi îi promisese copilei că vor fi de Paşte împreună. Mai spune că îşi doreşte ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trece ea acum..

Mi-aş dori să le pot spune mamelor care nu vor să treacă prin aşa ceva să nu fure, dar, din păcate, zeci de mii de mame românce trec prin asta, deşi nici nu au furat şi nici la puşcărie nu pleacă. Sunt mamele nevoite să îşi lase copiii cu bunicii pentru a munci în afara ţării, sunt poate chiar sute de mii de astfel de cazuri, de copii care îşi petrec copilăria fără să aibă alături unul dintre părinţi, uneori pe niciunul dintre ei. Iar asta se întâmplă tocmai din cauza unora ca această doamnă, unii care au furat şi fură cu nepăsare spre îmbogăţirea lor", a scris Godină.

Copilul lui Udrea "va creşte mult mai bine decât copiii ai căror părinţi muncesc în afară"

"Milă de această doamnă? Nuu, nici vorbă? Milă de copilă? Da, de ea îmi e milă, dar chiar şi aşa, fără mama furăcioasă alături, va creşte cu siguranţă în lux şi nu-i va lipsi nimic, mult mai bine decât copiii ai căror părinţi muncesc în afară. Unde mai pui că se vor vedea şi mult mai des, că Târgşor e mai aproape decât Madrid, Londra, Barcelona ori alte oraşe de prin Europa, acolo unde românii muncesc cinstit, alungaţi din ţara lor tocmai de politicienii hoţi", mai arată Godină în articolul scris pe blogul personal. 

Elena Udrea: Fetiţa mea trece prin drama de a fi lăsată fără mamă pentru a doua oară

"Vă mulţumesc tuturor celor care aţi înţeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituţiei României şi a Deciziei CJUE, deopotrivă! Va multumesc tuturor celor care mă sustineţi direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimaţi în mod public. Este nu doar cauza mea, ci şi cauza apărării Constituţiei.

Implicarea voastra îmi dă putere să trec peste acest greu moment şi îmi dă speranţă că nedreptatea şi nelegalitatea la care sunt supusă, vor lua sfârsit în curând.

Le multumesc tuturor celor care se roagă pentru mine şi fetiţa mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mamă pentru a doua oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… cand avea cea mai mare nevoie de mine, şi care acum înţelege ca mama ei nu mai este acasa, desi i-am promis ca vom fi de Paste impreuna!

Vă intorc gandurile bune si mă rog la randul meu, ca nicio mama sa nu treaca prin momentele grele prin care trec în acest moment!", este mesajul transmis de Elena Udrea.

Declaraţiile au fost transmise de partenerul de viaţă al fostului ministru, după ce Adrian Alexandrov a vizitat-o pe Elena Udrea la arestul din Bulgaria.

Justiţia din Bulgaria a decis extrădarea Elenei Udrea în România pentru ispăşirea pedepsei de 6 ani dispusă în dosarul Gala Bute. Sentinţa nu este definitivă. Fostul ministru a fost dat în urmărire generală după ce a părăsit România în ziua condamnării. La câteva ore, a fost depistat în Bulgaria, unde a fost plasat în arest.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, declarase, marţi, la Parlament, că Centrul Internaţional de Cooperare Poliţienească va demara procedurile internaţionale, în astfel de situaţii şi va proceda la aducerea în ţară a doamnei Udrea, imediat după ce decizia instanţei va fi definitivă şi a precizat că având în vedere distanţa mică între Sofia şi Bucureşti, există posibilitatea de a fi transferată pe cale terestră.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite