Fotbal: FC Braşov - Dinamo, LIVETEXT de la ora 21.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a VII-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, mâine seară, de la ora 21.00, pe Stadionul Tineretului, pe Dinamo. Confruntarea va fi transmisă, în direct, de Digi Sport, dar poate fi urmărită şi în format livetext, pe site-ul www.adevarul.ro.

Dinamo vine la Braşov cu cea mai slabă defensivă a campionatului, dar şi cu cel mai puternic atac. De partea cealaltă, FC Braşov este decimată în apărare şi se confruntă cu o situaţie mai puţin plăcută înaintea partidei de mâine.

„Stegarii" nu au mai cunoscut gustul victoriei din etapa a doua a campionatului, atunci când au învins, acasă, pe Universitatea Cluj-Napoca. Dat fiind faptul că ambele echipe au probleme mari în defensivă, există toate premisele ca Stadionul Tineretului să găzduiască un meci cu multe goluri.

Dinamo este favorită şi la pariuri, formaţia lui Ioan Andone având cotă de 2,20 pentru o victorie cu FC Braşov, un egal este cotat la 3,15, în timp ce un succes al „galben-negrilor" are cotă de 3,10, conform casei de pariuri 1X2 Bet Cafe Arena.

Ambele grupări vin după rezultate negative înregistrate în runda precedentă. Dacă Dinamo a fost învinsă, în Ştefan cel Mare, de Universitatea Cluj, FC Braşov a pierdut confruntarea de la Galaţi, Oţelul învingând cu 1-0, în ultimul minut.

image

Decimaţi în apărare

Antrenorul „stegarilor", Daniel Isăilă, nu se va putea baza pentru partida de mâine seară pe patru oameni din defensivă. Adrian Rusu, Cristi Oros şi Ionuţ Voicu sunt suspendaţi, în timp ce Laurenţiu Dumitru este accidentat. „Ne aşteaptă o partidă extrem de dificilă, în companiei unui adversar care a reuşit să înscrie foarte multe goluri în acest campionat. Însă, la fel de bine cum marcheză, Dinamo primeşte goluri cu mare uşurinţă.

Sper să profităm de eventualele greşeli din defensiva lui Dinamo, însă trebuie să fim foarte atenţi în apărare şi să nu le dăm dinamoviştilor oportunitatea de a-şi crea ocazii de gol, fiindcă au arătat un mare apetit ofensiv. Avem mari probleme de lot, dar sper ca băieţii care vor intra pe teren să-şi facă treaba şi să ne ajute să obţinem un rezultat pozitiv", a declarat Isăilă.

De partea cealaltă, Dinamo vine cu o ambiţie în plus la Braşov, după ce în urmă cu două sezoane a pierdut un campionat după confruntările cu FC Braşov, în detrimentul Unirii Urziceni. „Cu Braşovul va fi cel mai important meci al nostru de până acum, pentru că venim după prima înfrângere din campionat.

O sa fie foarte dificil pentru că, deşi le-au plecat foarte mulţi jucători în această vară, rămân cu un lot valoros. Trebuie să câştigăm neapărat acest meci. Este important să fim atenţi în defensivă şi să ne concentrăm mai mult la fazele fixe. Sunt convins că vom înscrie la Braşov", a precizat Andone.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite