Festivalul Vinului, în weekend, la Râşnov. Cu 15 lei puteţi degusta 15 sortimente de vin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul Vinului este la a doua ediţie la Râşnov. FOTOArhivă
Festivalul Vinului este la a doua ediţie la Râşnov. FOTOArhivă

Braşovenii şi turiştii vor putea gusta diverse sortimente de vinuri oferite de 26 de crame din ţară şi străinătate. Totul asezonat cu muzică bună.

Festivalul vinului de la Râşnov se desfăşoară sâmbătă şi duminică, 23 şi 24 septembrie în Centrul Istoric. La eveniment participă 26 de crame din România, Republica Moldiva şi Spania. Vizitatorii care vin la festival vor putea gusta o mulţime de sortimente de vinuri. O degustare costă 15 lei şi include 15 păhărele de vin.

Şi cum vinul merge întotdeauna cu muzica bună, din program nu vor lipsi concertele. Sâmbătă vor urca pe scenă de la ora 13.00 mai multe fanfare şi Ansamblul Folcloric Mugurelul. De la ora 15.00 încep recitalurile oferite de Dragoş Mircea Ungurean, Mariana Anghel şi Lăzătoriu Band. Seara se va închia cu un concert Bere Gratis de la ora 18.00.

Duminică d ela ora 13.00 vor urca din nou pe scenă mai multe fanfare şi Ansamblul Folcloric Mugurelul. De la ora 15.00 încep recitalurile oferite de Claudia & Burzeland Party Band şi Nicolae Furdui Iancu. Seara se va încheia cu un concerte Viţa de Vie de la ora 18.00.

Cramele participante la festival:

România: Bauer, Histria, Vitis, Metamorfosis, Carastelec, Amfiteatru Vitis, Halewood, Villa Vinea, La Salina, Domeniul Vlădoi, Lacerta, Gramma, Bucium, VinArte, Ştirbey, Domeniul Bogdan, Avincis, Gîrboiu, Segarcea, Domeniul Drăgaşi, Licorna Winhouse.

Republica Moldova: Dac, Barza Albă, Vartely, Kvint.

Spania: Vivanco.

 

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite