Festival de Stand-up Comedy, la Reduta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bobonete (stanga) este unul dintre invitaţii speciali ai festivalului.
Bobonete (stanga) este unul dintre invitaţii speciali ai festivalului.

Regalul de comedie debutează vineri 20 septembrie şi este o premieră absolută. Serile vor fi completate de show-urile stand-uperilor renumiţi. La Cinemateca Patria va fi sâmbătă şi un maraton Seinfeld, la care intrarea este liberă.

Festivalul de Stand-up începe de vineri seară, la Centrul Cultural Reduta. Evenimentul va avea şi o parte de concurs, în care vor intra 20 de tineri, din care vor fi aleşi trei câştigători. „Fiind un festival, pe lângă acest eveniment, mai avem la Cinemateca de la Patria un maraton Seinfeld, sâmbătă şi duminică. După acestea, avem într-un club din Braşov, petrecerile de după festival”, a declarat Marian Gîlea, preşedinte Asociaţia Culturală Fanzin, citat de brasovultau.ro.

Fenomenul stand-up-ului nu mai este necunoscut. Publicul braşovean este familiarizat cu poantele lui Teo, Costel, Vio sau Micutzu, care au mai ţinut show-uri în oraş. Însă, probabil primul „stand-up comedian” român a fost Toma Caragiu şi mai apoi Doru Octavian Dumitru. „Îţi trebuie o mare iscusinţă în manipularea publicului, îţi trebuie spontaneitate, umor. Umorul se probează în faţa unei săli cu public. Nu este ca o glumă spusă la o masă cu prietenii”, a spus Marius Cisar, director Centrul Cultural Reduta, citat de brasovultau.ro.

Festivalul se încheie luni, 23 septembrie, cu un show al câştigătorilor şi al stand-uperilor profesionişti. 

Biletele pot fi cumpărate din următoarele locaţii:

 Centrul Cultural Reduta
 Libraria Carturesti (Piata Sfatului, nr 20 [Muresenilor spre Schei], Brasov)
 Libraria Adevarul (Bulevardul 15 Noiembrie nr. 32, Brasov)
 Libraria St. O. Iosif (Str. Muresenilor Nr. 14, Brasov)
ONLINE de pe www.biletebrasov.ro

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite