FC Brașov a câștigat derby-ul suferinței, cu Petrolul Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu un portar Mario Felgueiras în zi de grație, FC Braşov a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci contând pentru etapa a VII-a a Ligii I de fotbal.

În minutul 22, Buga a scăpat singur cu portarul şi a înscris cu o scăriţă. Eroul serii a fost goalkeeperul brașovenilor, portughezul Mario Felgueiras. Acesta a avut parade de senzație, salvându-și echipa din situații de unu la unu cu atacanții Petrolului.

În minutul 90+2, Voiculeţ (FC Braşov) a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben primit la numai câteva minute după primul.

FC Braşov: Felgueiras - Velayos, Majernik, Munteanu, Cr. Ionescu - Kanu (Paez '64), Madeira, Cristescu, Chipciu - Buga (Hadnagy '69), Pedro Moutinho (Voiculeţ '51). Antrenor: Daniel Isăilă.

Petrolul: Zendeli - Străuţ, Sipovici, Petrovici, P.Stoica - Negru, Fl. Dumitru (M. Roman '58), Enescu, Stoimirovici (Cataramă '58) - Opriţa, Apostu (Bărbulescu '74). Antrenor: Valeriu Răchită.

Cartonaşe galbene: Madeira '86, Voiculeţ '90, '90+2 / Stoimirovici '28, Apostu '38 Petrovici '53

Cartonaş roşu: Voiculeţ '90+2

Arbitri: Adrian Cojocaru - Adrian Vidan, Gabriel Stroe - Lucian Rusandru

Observator: Florin Chivulete, Daniel Florea.

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori, printre care s-au aflat şi 300 de susţinători ai formaţiei Petrolul. În clasamentul intermediar al etapei a VII-a din Liga I, FC Brașov este pe locul nouă, cu zece puncte acumulate.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite