Fată de 19 ani, moartă într-un accident de ATV. Băiatul cu care era pe vehicul e și el în stare gravă

0
Publicat:

Un tânăr și o tânără de 19 ani au fost implicați într-un accident cu un ATV, între localitățile brașovene Viștea de Sus și Drăguș. Fata și-a pierdut viața, iar băiatul este în stare foarte gravă.

O tânără de 19 a murit într-un accident de ATV FOTO IPJ Brașov
O tânără de 19 a murit într-un accident de ATV FOTO IPJ Brașov

O tânără de 19 ani și-a pierdut viața și un tânăr de aceeași vârstă se află în stare foarte gravă la spital, suferind un accident cu un ATV. Accidentul s-a petrecut joi, 6 aprilie, în jurul orei 15:00, între localitățile Viștea de Sus si Drăguș din Brașov.

În urma evenimentului au rezultat 2 victime, dintre care una este inconștientă. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD tip B, o ambulanță SAJ și o autospecială cu apă și spumă, cu modul de descarcerare. În sprijin se deplasează și un echipaj SMURD tip C, de la ISU Sibiu. Misiunea este în dinamică”, declara, la scurt timp după ce ATV-ul s-a răsturnat cu cei doi tineri, maiorul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

ATV-ul nu se afla pe un drum accidentat, ci pe șosea, după cum au precizat polițiștii.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că ATV-ul ar fi lovit un stâlp electric din beton, după care s-ar fi răsturnat pe partea carosabilă. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a două persoane, care s-a fi aflat pe ATV, un tânăr și o tânără, ambii în vârstă de 19 ani. Echipajele SMURD care au ajuns la fața locului au efectuat tinerei manevre de resuscitare, dar, ulterior, au declarat decesul acesteia”, a declarat comisar Florentina Manolache, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

La scurt timp, ISU Brașov a venit cu completări la prima declarație.

Din păcate, persoana de sex feminin în vârstă de 19 de ani, care era inconștientă, nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată, în ciuda eforturilor personalului medical. Cea de a doua persoană este intubată și ventilată mecanic, are o suspiciune de fractură craniană și a fost transportată la UPU Sibiu. Este vorba de o persoană de sex masculin, în vârstă de 19 ani”, a mai transmis Ciprian Sfreja.

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut accidentul.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite