După ninsoarea de mai, la munte au sfârâit, în sfârşit, grătarele (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ninsoarea abundentă şi minimele de 3-4 grade Celsius, temperaturi neobişnuit de scăzute pentru luna mai, de la sfârşitul săptămânii trecute, s-au transformat, astăzi, în temperaturi de până la 22 de grade Celsius.

Chiar dacă weekend-ul trecut, la munte a nins, la sfârşitul acestei săptămâni soarele a încălzit în sfârşit şi judeţul Braşov. Paltoanele, umbrelele şi căciulile au fost înlocuite cu tricouri, şepci şi chiar pantaloni scurţi.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI DE LA PIETRELE LUI SOLOMON

image

„Dezlegare" la grătare

Braşovenii care au stat weekend-ul trecut în case au „evadat" acum la grătar. Mulţi dintre ei au renunţat, fără rezerve, la tricouri în speranţa că se vor bronza. „Weekend-ul trecut am stat în case şi ne-am plictisit. Abia aşteptam să ieşim la un grătar şi să ne bronzăm", a declarat Ion Cozulea.



Braşovenii de toate vârstele, care abia aşteptau să vină soarele, au umplut zonele de agrement de pe lângă Braşov. Ieşirile în aer liber la grătar, pe care le-au tot amânat din martie, au putut fi organizate, de data aceasta, cu şi mai mult fast.

image

Zona de agreement „Pietrele lui Solomon" a fost plină de oameni, maşini şi de grătare. Micii şi carnea au sfârâit pe grătare, spre încântarea tuturor gurmanzilor. „Am visat de multă vreme la grătar şi la vremea asta bună. Ne era poftă de mici şi de carnea gustoasă de grătar", a spus Marian Şerban, ajutat să întoarcă micii de copiii săi, Marius şi Alexandra.

image

Din păcate, meteorologii anunţă că vremea se va strica începând de mâine, când ploile vor pune stăpânire pe întreaga ţară.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite