Dumitru Berbece, secundul Marianei Târcă la Rulmentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roxana Cherăscu a acceptat să revină la Rulmentul
Roxana Cherăscu a acceptat să revină la Rulmentul

Fostul antrenor al Stelei, Dumitru Berbece, şi Mariana Târcă vor colabora pentru a salva echipa Rulmentul Braşov de la retrogradare.

Misiunea va fi cu atât mai dificilă cu cât principalele contracandidate, HCM Buzău şi mai ales Rapid Bucureşti se vor întări serios în această perioadă.

La echipa giuleşteană va investi chiar fostul patron al Rulmentului, Teodor Florescu, cel care le va duce la Rapid pe majoritatea handbalistelor care au jucat la Braşov sub comanda lui Herbert Muller.

În momentul actual, după nouă etape, Rulmentul se află pe locul 11 în Liga Naţională, cu şapte puncte în cont. Dacă pe banca tehnică Mariana Târcă şi Dumitru Berbece se vor ocupa de pregătirea formaţiei braşovene, fostul director sportiv, Mircea Cucuian, nu va mai continua la Braşov, în timp ce Remus Cojocaru este preşedinte interimar.

Pleacă Gogoriţa şi Ilie

În ceea ce priveşte lotul de jucătoare, oficialii formaţiei de la poalele Tâmpei se bazează pe o strategie pe termen lung de întinerire a lotului, în acest sens purtându-se discuţii pentru achiziţionarea unor handbaliste de la lotul naţional de tineret. Dacă Roxana Cherăscu va evolua la Rulmentul cel puţin până în vară, cu Georgeta Vârtic se va negocia în zilele următoare.

La capitolul plecări, Alexandra Gogoriţa şi Carmen Ilie nu doresc să colaboreze cu Mariana Târcă şi au părăsit gruparea. Totodată, până pe data de 5 februarie se va încerca achiziţionarea unor tinere sportive, urmând să se poarte discuţii şi cu Cristina Niculae, cea care este liberă de contract. Până în prezent, la Braşov a fost adusă Mihaela Pătuleanu, o handbalistă de lot naţional, născută în 1989, care evoluează pe poziţia de inter stânga.

Amical cu Activ Ploieşti

În acelaşi timp, conducătorii clubului braşovean doresc să achiziţioneze două handbaliste de la formaţia de Divizia A, Activ Ploieşti, iar în acest sens, mâine, de la ora 12.00, la Ploieşti, va avea loc un meci amical între echipa locală şi Rulmentul.  Altfel, în etapa a X-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, Rulmentul Braşov va întâlni, sâmbătă, în Sala Sporturilor, de la ora 11.00, pe Oţelul Galaţi.

Iată lotul pe care îl are la dispoziţie Mariana Târcă în momentul actual:

Dana Vălean, Magdalena Neagoe, Raluca Avram - portari

Roxana Cherăscu, Ana Hamciuc, Alexandra Sandu, Sorina Geapană, Bianca Grigore, Roxana Marin, Cristina Deneş, Lidia Adiaconesei, Mihaela Pătuleanu - jucătoare de câmp

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite