Doi jucători de la FC Braşov, convocaţi la echipa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşii lui FC Braşov, Marian Cristescu şi Alexandru Chipciu, au fost convocaţi de selecționerul Victor Pițurcă pentru cantonamentul echipei naționale de la Centrul de Fotbal Mogoșoaia. Pe 10 august, România va întâlni, în Austria, într-un meci amical, naţionala Uzbekistanului.

Cei doi jucători braşoveni se vor prezenta la lot după meciul din deplasare, cu Pandurii Târgu-Jiu, penultimul din etapa a II-a a Ligii I, care va avea loc în această seară, de la ora 18.30, în direct la Digi Sport 1.

Mă bucur nespus de această convocare. Sincer, nu mă aşteptam să fiu convocat. Înaintea antrenamentului de astăzi (n.r.-ieri) antrenorul Daniel Isăilă ne-a anunţat că eu şi Chipciu suntem convocaţi la echipa naţională. Mă bucur că sunt în vederile selecţionerului, pentru că este visul oricărui fotbalist să îmbrace tricoul echipei naţionale“, a declarat Marian Cristescu.

Sunt foarte fericit că am fost convocat. De când m-am apucat de fotbal visez să fiu convocat la echipa naţională, iar faptul că sunt în vederea selecţionerului mă ambiţionează şi mai mult. Meritul pentru această convocare este şi al coechipierilor şi antrenorului Daniel Isăilă“, a precizat şi Alexandru Chipciu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite