De astăzi se poate schia şi pe „S-ul mare” de pe Pârtia Lupului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de miercuri, 11.01.2017, schiorii vor avea la dispoziţia cea mai râvnită zonă de schi din masivul Postăvarul, ,,S-ul mare” de pe Pârtia Lupului.

Această porţiune de pârtie necesită o serie de amenajări speciale, astfel încât schiorii să beneficieze de condiţii ideale pentru acest sport. „S-ul mare” a mai fost deschis în sezonul 2012-2013 şi este recomandat doar schiorilor experimentaţi.

Toate pârtiile de pe întreg domeniul schiabil sunt în condiţii foarte bune, stratul de zăpadă  este între 100 şi 120 de cm în partea superioară a domeniul schiabil şi între 80 şi  120 de cm în partea inferioară, iar starea zăpezii este, de asemenea una foarte bună.

Astăzi sunt funcţionale următoarele instalaţii pe cablu: telecabina Kanzel, telecabina Capra Neagră, telegondola, telescaunul Ruia, telescaun Lupului, teleschi Bradul şi teleschi Stadion.

În acest moment ninge în Poiana Braşov şi sunt aproximativ -9°C. La ora 9.00 temperatura era de -16°C în masivul Postăvarul şi de -11°C în Poiana Braşov.

Prognoza meteo prevede pentru următoarele ore ninsoare, iar la noapte temperatura va scădea până la -17°C.

Pentru date actualizate permanent referitoare la starea pârtiilor puteţi consulta informaţiile de pe portalul Primăriei Braşov http://starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa/ cu precizarea că în cazul în care nu sunt modificări, data nu se actualizează.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite