Dănuţ Oprea: „FC Braşov merita un rezultat de egalitate cu Oţelul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a şasea a Ligii I de fotbal, FC Braşov a fost învinsă, aseară, în deplasare, de Oţelul Galaţi, scor 0-1. Singurul gol al meciului a fost marcat de Sergiu Costin, în minutul 90.

Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică după eliminările fundaşilor Oros '71 şi Rusu '76. În minutul 77, gazdele au ratat un penalti prin Pena, care a trimis mingea peste poartă.

Directorul tehnic al FC Braşov, Dănuţ Oprea, consideră că braşovenii ar fi meritat o remiză. "A fost un meci echilibrat, până în momentul în care am rămas cu doi oameni mai puţin.

Cred că am fi meritat un rezultat de egalitate. Nu pot spune dacă a fost sau nu 11 metri, dacă au fost sau nu corecte eliminările, pentru că am jucat pe întuneric.

Din păcate, etapa viitoare, în meciul cu Dinamo, ne vor lipsi trei jucători de bază, dar nu spun prin asta că s-ar face jocurile pentru Dinamo
", a precizat Oprea.

Pentru meciul cu Dinamo, din etapa a 7-a a Ligii I, antrenorul lui FC Braşov, Daniel Isăilă, nu va putea conta pe serviciile jucătorilor Cristi Oros, Adrian Rusu şi Ionuţ Voicu, toţi suspendaţi. În meciul cu Oţelul,  Oros şi Rusu au fost eliminaţi şi vor fi suspendaţi o etapă, iar Voicu a încasat al 4-lea cartonaş galben din acest campionat şi va sta o etapă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite