Daniel Isăilă, antrenor FC Brașov: „Meciul cu Petrolul este mai important decât cel cu Rapid“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a VII-a a Ligii I de fotbal, FC Brașov va întâlni, sâmbătă, de la ora 21.30, pe Stadionul „Tineretului“, pe Petrolul Ploiești. Meciul va fi transmis, în direct, de Digi Sport 1.

Chiar dacă echipa lui vine după un rezultat bun, 1-1 cu Rapid, în Regie, antrenorul brașovenilor se teme de adversarul de sâmbătă. În ultima etapă a Ligii I, Petrolul a fost învinsă, pe propriul teren, de Ceahlăul Piatra Neamț, scor 0-1.

Ne așteaptă un joc extrem de dificil cu Petrolul, o echipă care a avut rezultate foarte bune în meciurile din deplasare. După eșecul cu Ceahlăul, ploieștenii vor face tot posibilul să recupereze punctele pierdute.

Noi venim după un meci bun cu Rapid și vrem să avem continuitate. Trebuie să avem aceeași atitudine ca în meciul din Regie. Jocul echipei ne dă încredere că putem obține un rezultat favorabil sâmbătă.

Cele trei partide care urmează, cu echipele nou-promovate, sunt chiar mai dificile decât confruntările cu Rapid, FC Vaslui sau Oțelul. La aceste meciuri avem o presiune mult mai mare pe umerii, întrucât toată lumea se așteaptă să ne impunem, a declarat antrenorul brașovenilor, Daniel Isăilă.

Pentru confruntarea cu Petrolul Ploiești, Alex Chipciu, Mateiu, Toloza și Distefano sunt incerți.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite