Cuţitarul din parcarea mall-ului Coresi a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Emanuel Marian Bihaci (32 de ani) pentru săvârşirea infracţiunilor de „tentativă de omor” şi „port sau folosire fără drept de obiecte periculoase”.

Până în acest moment al urmăririi penale s-a stabilit faptul că în seara zilei de 10 aprilie 2015, în parcarea mall-ului Coresi din mun. Braşov, pe fondul unei altercaţii în care au fost implicate şi alte persoane (despre care newbv.ro a scris ]n exlcusivitateAICI), individul l-a înjunghiat pe A.C.

„Este vorba despre aplicarea unei lovituri cu un cuţit, în zona posterioară a hemitoracelui stâng al acesteia, cu interesarea plămânului stâng, producându-i acesteia leziuni vindecabile în 28 – 30 zile de îngrijiri medicale. Faţă de inculpat s-a formulat propunere de arestare preventivă, privind săvârşirea infracţiunii de «tentativă de omor»,  admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov“, a precizat Mihaela Alina Popescu, prim procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, purtător de cuvânt al instituţiei.

Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri