Cristian Cioacă spune că este o victimă şi se compară cu Ţundrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul este foarte supărat după ce procurorii au descins din nou în apartamentul în care se presupune că a fost ucisă Elodia Ghinescu.

Anchetatorii au folosit aparatură special şi au spus că au descoperit noi pete de sânge în locuinţă.

Cioacă susține că procurorii fac o eroare judiciară la fel ca în dosarul în care Marcel Ţundrea a fost condamnat pentru o crimă pe care nu a comis-o.

Citiţi aici la ce întrebări a picat Cioacă poligraful

„Sunt patru ani în care am aşteptat ca adevărul să fie investigat, în care Parchetul a promovat vinovăţia clientului meu fără a o căuta pe Elodia şi fără a investiga persoanele care ar fi putut oferi detalii referitoare la cauza reală a dispariţiei. Noi am semnalat că au fost persoane care au văzut-o pe Elodia la o săptămână după anunţarea dispariţiei dar nu le-a chemat nimeni la audieri. De ce se cheltuie banii pe investigarea unui omor şi nu a dispariţiei?", a decarat, revoltată, Maria Vasii la The Money Channel.

Dosarul de omor al lui Cioacă, spaima procurorilor

Și polițistul se plânge că nu i s-a acordat prezumţia de nevinovăţie. „Oricine din sistemul judiciar ştie că nu ai voie să pronunţi pete de sânge, ci pete brun-roşcate. Eu apar mereu ca vinovat, dar va ajunge un caz de eroare judiciară ca şi Ţundrea. Le-a scăpat de sub control!", a declarat Cioacă, pentru aceeaşi sursă. El a fost descris de apărătoarea sa drept un om liniştit.

Poliţistul Cristian Cioacă a făcut mai mulţi paşi greşiţi care i-au determinat pe anchetatori să-l suspecteze. Au trecut însă mai mult de patru ani de la dispariţia Elodiei şi totuşi Cioacă este liber. Primul pas suspect de Cioacă după dispariţia Elodiei a fost să schimbe yala la apartament şi să ceară ca soţia să fie scoasă de la întreţinere.

Al doilea pas suspect este anunţarea dispariţiei Elodiei abia în 5 septembrie, la şase zile după dispariţie. Două zile mai târziu a reclamat o inundaţi în apartament, dar specialistului i s-a părut că robinetul a fost smuls intenţionat din perete. În schimb perdeaua de la duş fusese schimbată şi lipseau şi câteva prosoape.

Un alt semn de alarmă a fost dispariţia unui cuţit de bucătărie din locuinţă. La percheziţiile din septembrie 2007 anchetatorii au găsit mai multe urme de sânge în baie şi în dormitor. Locaţia stropilor i-a făcut pe anchetatori să creadă că Cioacă a lovit-o pe Elodia, iar acesta ar fi decedat, după ce în cădere s-ar fi lovit de un corp dur.

Şi în maşina lui Cioacă s-au găsit urme de sânge, iar analizele au arătat că este al Elodiei. Au urmat apoi lucrurile găsite într-o râpă dintre Poiana Braşov şi Râşnov. O uniformă de poliţist, cutia de ceramică în care Elodia îşi ţinea bijuteriile, sticle de parfum de damă, reviste, mănuşi chirurgicale. Pe cămaşa de poliţist găsită în râpă apare AND-ul lui Cioacă.

.

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite