Criminalul de pe bulevardul Gării a avut doi complici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminalul a fost arestat.Foto:mytex.ro
Criminalul a fost arestat.Foto:mytex.ro

Poliţiştii şi procurorii au mai reţinut doi braşoveni, ambii de 35 de ani care au acţionat împreună cu ucigaşul.

Cei doi sunt acuzaţi de complicitate la tâlhărie,urmând ca azi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Suspecţii trebuiau să ţină de şase pentru ca vecinii să nu observe nimic.

Dinu Dan Ciprian, în vârstă de 35 de ani, a fost reţinut, în noaptea de sâmbătă spre duminică şi riscă până la 20 de ani de puşcărie pentru omor.

Suspectul le-a abordat pe victime, joi, în jurul orei 17.00, în faţa blocului acestora, apoi a intrat la ele în casă. L-a lovit pe bărbat de mai multe ori cu pumnii în faţă şi în piept, iar pe femeie, de asemenea, în faţă. I-a lovit pentru că le-a cerut bani, iar aceştia l-au refuzat. ,

Potrivit comisarului şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, suspectul are opt condamnări la activ, începând cu 1994, pentru furt şi tâlhărie. Ultima condamnare a acestuia a fost în 2009, când a primit şase ani şi şase luni de închisoare pentru furt, însă a fost eliberat condiţionat în septembrie 2012. Dinu Dan Ciprian a fost ridicat de poliţişti, sâmbătă, de la domiciliul său de pe Strada Lungă din Braşov, după ce criminaliştii au găsit amprentele acestuia la locul crimei.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite