Contestatul lider al revoluţionarilor, „om de încredere“ la Consiliul Judeţean Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Stelian Grajdan
Foto: Stelian Grajdan

Preşedintele Blocului Naţional al Revoluţionarilor, Dorin Lazăr Maior, va fi invitat permanent la şedinţele de plen ale Consiliului Judeţean, ca reprezentant al societăţii civile.

Acesta va putea lua cuvântul la toate şedinţele de plen ale autorităţii, însă fără a avea drept de vot. Desemnarea lui Maior în funcţia de „reprezentant al societăţii civile” a fost contestată de mai mulţi consilieri judeţeni PDL, dar şi de vicepreşedintele CJ Braşov, Ioan Ochi.

„Potrivit legii, ideea de a participa şi alte persoane, ca invitaţi permanenţi la plen, este posibilă atunci când există minorităţi naţionale nereprezentate în Consiliul Judeţean, sau asociaţii profesionale”, a precizat vicepreşedintele.

Dorin Lazăr Maior este o persoană contestată, după ce a fost trimis în judecată pentru şantaj asimilat infracţiunii de corupţie. Totodată, asociaţia pe care o reprezintă este în vizorul procurorilor, care au şi ridicat mai mult documente de la sediul acesteia, în toamna lui 2011, existând bănuiala acordării unor certificate de revoluţionar false.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite