Concursul pentru funcţia de manager al Spitalului de Psihiatrie şi Neurologie din Braşov a fost suspendat în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Grigoriu  FOTO: newsbv.ro
Alexandru Grigoriu  FOTO: newsbv.ro

Instanţa a decis marţi, 5 martie, suspendarea concursului pentru funcţia de manager a Spitalului Clinic de Psihiatrie şi Neurologie din Braşov. Decizia vine după ce unul dintre cei înscrişi la concurs a fost respins.

Alexandru Grigoriu, unul dintre participanţii la concursul de manager organizat de Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov în februarie, a obţinut marţi, 5 martie, în instanţă, suspendarea concursului.

Potrivit newsbv.ro, Grigoriu, actualul manager al spitalului amintit, a cerut suspendarea organizării concursului la unitatea medicală până când instanţa se va pronunţa în legătură cu contestaţia prin care dosarul său nu a fost admis la concurs.

„În acest sens, magistraţii braşoveni au emis o ordonanţă preşediniţială prin care concursul este suspendat. O copie după acest document a fost depusă la Consiliul Judeţean Braşov (forul tutelar al unităţii medicale), la compartimentul juridic, iar un alt exemplar va fi înregistrat la secretariatul Spitalului“, mai precizează sursa citată.

Conform acesteia, Alexandru Grigoriu ar fi fost respins la concurs întrucât nu ar fi avut copii certificate după anumite documente.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite