Cele mai mari filme ale cinematografiei universale pot fi văzute la Reduta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iubitorii de film sunt aşteptaţi la Reduta Foto. Adevărul
Iubitorii de film sunt aşteptaţi la Reduta Foto. Adevărul

Asociaţia pentru Dezvoltare Durabila Perpetuum Nobile, împreună cu Centrul Cultural Reduta, înfiinţează CineSFERA - cinemateca unde pot fi văzute sau revăzute filme mari ale cinematografiei universale. 

Vestea bună este că spectacolele sunt gratuite şi vor avea loc săptămânal, începând de joi, de la ora 19.00 la sala Reduta. Fiecare film va fi precedat de o prezentare realizată de un cinefil cu experienţă. Spectacolele vor beneficia şi de un mic târg de profil, unde pot fi cumpărate dvd-uri cu filme, cd-uri cu muzică de film, tricouri, lucrări grafice, cu temă cinematografică. Nu vor lipsi nici expoziţiile, care vor respecta aceeaşi temă. Filmele difuzate vor avea un echilibru între diferite categorii şi vor aborda tematica filosofică, psihologică, religioasă, dramă, comedie, etc.

Organizatorii spun că unul dintre scopurile principale ale CineSFEREI este aducerea gratuită în sala de cinematecă a elevilor de liceu. Tocmai de aceea proiectul beneficiază de sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov, care va promova CineSFERA printre liceeni.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite