Braşovul susţine Rebeca Neacşu în semifinala „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, braşovenii de toate vârstele îi ţin pumnii Rebecăi Neacşu, prinţesei cu voce de aur din oraşul de la poalele Tâmpei.

Rebeca Neacşu merge în finala „Românii au talent"! Minunea de copil a impresionat întreaga ţară cu vocea sa puternică

Braşoveanca Rebeca Maria Neacşu, de doar şapte ani, concurează în această seară în semifinala cu numărul trei a concursului „Românii au talent".

Chiar dacă este numai în clasa I, micuţa solistă a reuşit să-şi formeze o mulţime de fani, în urma concursului de pe Pro TV. Nu doar rudele şi prietenii îi sunt alături, ci şi alţi români care au ascultat-o şi îi apreciază calităţile vocale. Pe reţelele de socializare, micuţa a reuşit să adune sute de prieteni, care i-au transmis acelaşi lucru: „Susţinem Rebeca Neacşu în semifinala «Românii au talent»!“.

Rebeca, prinţesa cu voce de aur

Rebeca a impresionat întreaga ţară cu vocea ei de aur, motiv pentru care a primit şansa de a demonstra că merită să ajungă în finala concursului de talente. Fata reuşeşte să cucerească pe toată lumea cu zâmbetul şi frumuseţea sa, dar şi cu glasul ei minunat.

Până acum, Rebeca a reuşit să adune zeci de diplome, medalii şi trofee la concursurile de muzică pentru copii, iar acum aspiră la premiul cel mare de la „Românii au talent".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite