Braşovul Pedalează de Ziua Olimpismului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bicicliştii sunt invitaţi la Şirnea Foto.Asociaţia Braşovul Pedalează
Bicicliştii sunt invitaţi la Şirnea Foto.Asociaţia Braşovul Pedalează

Ziua Internaţională a Olimpismului este sărbătorită de 23 iunie. Din 1984, în Şirnea, această zi se sărbătoreşte într-un mod special, cu o ceremonie de aprindere a flăcării olimpice, cu concursuri de alergare, cu spectacole de muzică, dans şi euritmie, sub deviza „Întrece-te pe tine însuţi".

În cadrul acestei manifestări are loc şi velo-maratonul de 42 km pe ruta Braşov, Râşnov, Bran, Fundata, Şirnea la care poate participa orice iubitor al mersului pe bicicletă indiferent de vârstă sau condiţie fizică pentru că nu este o competiţie sportivă, nu contează cine ajunge primul ci tot plutonul trebuie să ajungă la Şirnea, spun organizatorii.

Plecarea în acest velo-maraton se va face la ora 6:00 dimineaţa, de la ieşirea din Braşov spre Cristian, după ce treceţi de Brintex şi bariera de la calea ferată spre Cristian, prima benzinărie pe dreapta.

„După încheierea festivităţilor şi spectacolelor de la Şirnea fiecare va pleca spre casă la ce oră va considera că este potrivit pentru el. Cei care doresc pot rămâne acolo peste noapte la una dintre pensiuni, la căsuţe sau la cort dacă vă aduceţi, pentru că va fi o seară frumoasă, de sărbătoare, Noaptea de Sânziene cu muzică, poezie şi alte surprize. Pentru aceştia am pregătit câteva trasee pe bicicletă în împrejurimile satului, vom merge să vedem Cheile şi Peştera Dâmbovicioarei, Cheile Brusturetului şi poate vom merge să fotografiem un răsărit de soare pe un deal de lângă sat", spun organizatorii.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite